Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Boat Brno 2003
 
      Od čtvrtka přesně za týden se opět otevřou brány Brněnského výstaviště, aby uvítaly první návštěvníky druhého ročníku největší výstavy lodí v České republice.

 
Boat Brno se stal po loňském prvním ročníku pro návštěvníky atraktivnější. Vzhledem k počtu vystavovatelů, který se letos vyšplhal přes magickou hranici jednoho sta, byl lodní veletrh přestěhován do největšího pavilonu na výstavišti.

Návštěvníkům se v pavilonu ?Z? poprvé u nás v republice najednou představí nejúplnější nabídka. Mezi vystavovateli nebudou chybět žádné známé firmy a stejně jako v loňském roce je doplní i vystavovatelé zahraniční. Mezi vystavovatele patří i náš server. Zveme Vás proto na náš stánek č. 5 po pravé straně u hlavního vchodu do pavilonu.

K Boat Brno patří také sportovní výstava Sport Life a množství doprovodného programu, který pořadatelé letos s velkorysostí ještě větší než minulém roce opět nabízejí. Jedná se především o ukázky vodních sportů v bazénu v pavilonu ?Z?, přednášky k tématům o jachtingu a dále další ukázky sportů a cykly denních přednášek k ostatním sportům. Vybrané sporty bude možno na místě vyzkoušet.

Nezapomeňte tedy, od čtvrtka do neděle příští týden jedeme na Boat Brno!

Petr Zajíček

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>