Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SPORT PRAGUE 2004 Jaro ?I sport má svůj svátek.?
 
      S blížícím se jarem se asi většina z nás těší, až nám teplejší počasí a příjemnější teploty dovolí věnovat se svým oblíbeným sportovním aktivitám, které jsme přes zimní období opustili anebo vyměnili za jiné.

 
Pro všechny z vás, které svět - ať už aktivního či rekreačního ? sportu oslovuje, připravujeme již 26. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a sportovní módy SPORT PRAGUE 2004 Jaro. Letošní ročník se koná v modernizovaném Pražském veletržním areálu Letňany a to ve dnech 25. ? 28. února 2004, přičemž první dva dny budou vyhrazeny obchodníkům a odborné veřejnosti.

A co všechno jarní SPORT PRAGUE 2004 přináší?

Především nejširší přehled stávající nabídky sportovních potřeb a módy 400 předních českých i zahraničních společností, expozice žhavých novinek více než 1000 značek z oblasti zimních sportů, cyklistiky, outdoor, indoor, fitness a street - vše pod jednou střechou!

Zábavně-soutěžní klání RUSSELL ATHLETIC PĚTIBOJ, kde změříte své síly s ostatními návštěvníky a přitom můžete vyhrát peněžní poukázku v hodnotě 50.000,-Kč na odběr sportovního zboží profesionálů
Setkání českých sportovních profesionálů, autogramiády

Exhibice mistrů kulturistiky a aerobiku
Odborné semináře a módní přehlídky
K dispozici nápojové bary s poradci, golfové trenažery
Výstava stanů
Aktuální nabídka cestovních kanceláří pro nadcházející sezónu
Pestrý doprovodný program pro celou rodinu

Jako organizátoři akce, která se již tradičně těší široké oblibě, zaměřujeme své úsilí na to, abychom vytvořili nejen příznivé podmínky pro navazování obchodních kontaktů, ale i místo plné pohody, soutěžení a zábavy. V nově rekonstruovaných a větších prostorech Letňanského areálu se vám představí firmy zvučných jmen jako jsou RUSSELL ATHLETIC, AUTHOR, HEAD, WILSON, COLUMBIA, ROSSIGNOLL, SCOTT, TREK, MERIDA, KAPPA, BAUER-NIKE, NUTREND, OLYMPIKUS a mnoho dalších.

Navíc souběžně v areálu probíhají veletrhy FASHION LINE (ve dnech 25. ? 26. 2. 2004), AUTOEXPO a SVĚT KOSMETIKY (ve dnech 27. ? 29. 2. 2004). SPORT PRAGUE je nejenže největší a nejnavštěvovanější sportovní veletrh v České republice, ale je to především megashow, kterou si žádný fanoušek sportu nenechá ujít. Minulý rok se nás sešlo přes 42.000 a letos nás bude určitě ještě více!

Jménem realizačního teamu společnosti Terinvest vás srdečně zvu na
SPORT PRAGUE: ?I sport má svůj svátek.?

D. Bartoš - Terinvest

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>