Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
boat Brno 2004
 
      3. ročník Mezinárodní výstavy lodí a vodních sportů,Brno ? Výstaviště, Česká republika, 11. ? 14. 11. 2004

 
Ve dnech 11. ? 14. listopadu 2004 se na brněnském výstavišti uskuteční již 3. ročník Mezinárodní výstavy lodí a vodních sportů boat Brno, která je připravována ve spolupráci s organizačním teamem boot Düsseldorf. Důkazem úspěšnosti a vzrůstající tendence výstavy je stále větší zájem vystavovatelů o prezentaci na boat Brno. Výstava posílila svou pozici i v mezinárodním měřítku. Patrný je nárůst vystavovatelů z Německa, Maďarska a Chorvatska.

Výstava je opět situována do pavilonu Z a představí kompletní paletu vybavení a služeb, sahající od lodních sportů přes surfing, vodní lyžování a potápěčskou techniku až po oblečení, chartery, kluby a poradenství. Každoročně jsou tahákem luxusní jachty a ani letos určitě neuniknou pozornosti návštěvníků. Poprvé budou v České republice představeny lodě: Oceanis Clipper 473, Pershing 37 a Menorquin 100,120.

Zajímavé budou nejen exponáty vystavovatelů, ale i pestrý doprovodný program. V centru dění výstavy bude opět umístěn bazén vodních sportů o průměru 823 cm a hloubce 122 cm. Tato vodní plocha bude sloužit pro prezentaci nejrůznějšího vodáckého vybavení, ale také se zde bude odehrávat většina doprovodných akcí. K vidění budou exhibice vodního rodea nebo ukázky záchrany na vodě i na souši. Návštěvníci se mohou těšit na setkání s úspěšnými olympioniky, stříbrnou Lenkou Šmídovou nebo bronzovými Jaroslavem Wolfem a Ondrou Štěpánkem. Pro příznivce potápění je připraveno Potapěské fórum, které zahrnuje sobotní blok přednášek a projekcí s ukázkami v bazénu. Nachystány jsou také besedy a přednášky o jachtingu. Výstavu doplní fotografie s tématikou jachtingu, vodáctví a potápění.

Paralelně s boat Brno proběhne Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life a Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů pod názvem Caravaning Brno.


Manažer PR a reklamy: Bc. Lenka Mendelová
tel: +420724/356 378
fax: +420 54115 3068
e-mail: lmendelova@bvv.cz
http://www.boat-brno.cz
adresa: Výstaviště 1, 647 00 Brno

www.boat-brno.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>