Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Předpověď počasí pro Českou republiku na pátek až neděli
 
      PRAHA 24. května - V pátek bude počasí na území České republiky přechodně ovlivňovat nevýrazné tlakové pole. V noci se očekává skoro jasno až polojasno. Na jihu a jihozápadě území při zvětšené oblačnosti ojediněle s možností slabých přeháněk. Noční teploty deset až šest st. C. Přes den bude skoro jasno až polojasno.

 
Během dne při zvětšené oblačnosti ojediněle s možností přeháněk nebo bouřek. Denní teploty 20 až 24 st. C. Teplota vzduchu v nadmořské výšce 1000 metrů bude kolem kolem 15 st. C. Vát bude severovýchodní až severní vítr o rychlosti pět až 20 km/h. Tlaková tendence: setrvalý stav. Rozptylové podmínky: dobrý.
V sobotu a v neděli bude do střední Evropy zasahovat hřeben vyššího tlaku vzduchu od jihozápadu až západu a bude ovlivňovat i počasí v ČR. V sobotu se očekává skoro jasno až polojasno. Noční teploty devět až pět st. C. Denní teploty 19 až 23 st. C.
V neděli bude polojasno, při zvětšené oblačnosti ojediněle s možností přeháněk nebo bouřek. Noční teploty deset až šest st. C. Denní teploty 20 až 24 st. C. V sobotu vychází Slunce v 05:01 a zapadá ve 20:54, Měsíc vychází v sobotu v 07:52 a zapadá v neděli v 00:33.

ČTK. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>