Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Mimořádná sleva na rychlé přihlášení lodí v Holandsku
 
      Pro podporu majitelů lodí, kteří se díky pandemii ocitli před sezónou v časové tísni, jsme s platností ode dnešního dne do odvolání zavedli mimořádné slevy na přihlášení lodí v Holandsku.

 
Vzhledem k tomu, že díky časovému skluzu způsobeném koronavirovou pandemií bezprostředně před začátkem lodní sezóny se mnoho majitelů lodí ocitá v situaci, kdy se nedaří sjednat včas termín technických prohlídek, rozhodli jsme se dnem 14.5.2020 počínaje poskytovat mimořádnou slevu na úplnou snadnou "Light" registraci lodě v Holandsku.

Jaké jsou tedy její parametry?

"Light" registrace je použitelná pro všechny lodě určené pro všechny účely s výjimkou charteru a to s platností na celém území Evropské unie. Registrovat tedy takto lze jak gumový člun, plachetnici pro dovolenou u moře v Chorvatsku nebo Řecku, ale i třeba na Lipně nebo na Nových Mlýnech nebo třeba kanálovou loď určenou pro plavbu po vnitřních evropských vodních cestách a klidně i hausbót na Slapech. Z tohoto hlediska jediným limitem je skutečně způsob použití. Celá řada našich zákazníků s touto registrací již dlouhodobě po Evropě pluje a všechny státy Evropské unie ji plně respektují.

Kde nemohu s lodí plout?

Jak už bylo uvedeno, registrace je určena pro vody patřící státům Evropské unie. Mimo tyto vody je tato registrace nevhodná vzhledem k tomu, že neposkytuje právní oporu v případě výzvy vztyčit vlajku v mezinárodních vodách. Pro tyto účely máme k dispozici jiné, vhodné typy registrací.

Jak vypadá procedura registrace?

Z dokladů potřebujete pouze nabývací doklad (tj. fakturu, kupní smlouvu..), pas nebo občanský průkaz a v případě lodí z druhé ruky doklad o výmazu předchozí registrace. Nic nemusí být ověřeno, kopie pošlete mailem na naši adresu, zaplatíte poplatek a za deset pracovních dní obdržíte kurýrem vaše nové doklady k lodi.

Bude potřeba technická prohlídka lodě? Je vyžadováno nějaké minimální povinné vybavení?

Ne. Žádná technická prohlídka není vyžadována. Není vyžadováno ani povinné vybavení lodě, toto je ponecháno plně na zodpovědnosti každého majitele lodě, minimální vybavení je tedy pouze doporučeno.

Jaká je cena?

Standardní cena registrace je 350,-? + DPH. Cena po slevě činí aktuálně 300,-? + DPH. Slevová akce platí do odvolání.

Další informace a objednávky na petr@lode.cz nebo 602325965.

lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>