Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Plavby
Pronájem lodi napřímo!
 
      Zarezervujte si vaši loď na plavbu v Chorvatsku přímo z našich stránek a bez provize. Ve spolupráci s naším chorvatským partnerem jsme pro vás připravili jedinečnou možnost jak si pohodlně rezervovat kvalitní a dobře udržované lodě pro vaše plavby.

 
Náš dlouholetý partner, Adriatic sailing, je nám dlouhodobě znám jakožto seriózní provozovatel charterové flotily v Chorvatsku, konkrétně v jedné z nejzajímavějších a nejkrásnějších oblastí jihu střední Dalmácie s výbornou dostupností po dálnici na Split. Marína Kaštela u Splitu je rovněž skvělým výchozím místem pro plavby na vnější ostrovy Vis, Lastovo, Mljet, Korčulu, Hvar a samozřejmě Šoltu. Lodě flotily Adriatic Sailing jsou skutečně pravidelně udržovány, předávány v řádném stavu a navíc s nadstandardním servisem. Velké věci se skládají z maličkostí. Po příjezdu vás na palubě uvítá vychlazená lednice s pivem a nealko nápoji. Na mole vás uvítá příjemný a vstřícný personál. Samotné předání lodě ale zejména zpětné převzetí lodě charterovou společností je vedeno snahou o dobré vztahy, tudíž neočekávejte žádná nemilá překvapení. Každá loď má zároveň na palubě mobilní telefon pro bezplatnou komunikaci se společností a každý den zde naleznete SMS s aktuální předpovědí počasí.
Pro klienty Adriatic Sailing nabízí naše zastoupení SeaHelp pro Východní Evropu další zvýhodnění ve formě slevy 10% na CharterPass a další 10% slevu můžete získat, jste-li členem ČSJ, ČANY nebo objednáte-li si vaše členství na některé z výstav, kde je zastoupena společnost SeaHelp. Aktuálně se jedná o výstavu Lodě na vodě Praha od 17.4.2013. Celková sleva tedy může dosáhnout až 20%!
A jak si loď od Adriatic sailing objednat? Navštivte naši hlavní stranu www.lode.cz a najděte si ji přes náš on-line formulář. Věnovat se vám bude přímo personál agentury v Chorvatsku. V případě, že byste potřebovali s čímkoli při rezervaci pomoci nebo se jen o něčem ujistit, můžete zavolat nebo napsat přímo nám. Vaše cena ale zůstává stále bez provize!

Příjemnou plavbu přeje server lode.cz

lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>