Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Přístavy
Nově rozšířená marína na Orlíku
 
      2. července - Na stoupající počet zájemců o kotvení ? majitelů plachetnic a motorových člunů, zareagoval majitel nové maríny na Orlíku ? pan Bučil, zdvojnásobením počtu kotevních míst.

 
V loňském roce nově přibyla marína na pravém břehu v blízkosti Orlické přehrady, v zátoce pod bývalým vojenským rekreačním střediskem ?Salaš?. Toto rekreační zařízení v současnosti provozuje obec Milešov nad Vltavou, v jejímž katastru leží. Přístaviště je přístupné právě přes toto rekreační zařízení a využívá tak jeho zázemí. U přístaviště je také parkoviště a malá pláž. Do budoucna jeho provozovatel a vlastník, p. Bučil z Příbrami plánuje výstavbu zázemí s možnost posezení nad marínou s krásným výhledem na Orlickou nádrž.

Samotná marína zaslouží uznání a pochvalu vzhledem ke kvalitě provedení, která je naprosto srovnatelná s tou, na kterou jsme zvyklí od moře. Konstrukce je stabilní a povrch je proveden ze speciálních teakových prken.
Marína je posazena do dobře chráněné zátoky s více než dostatečnou hloubkou i při značném poklesu hladiny jezera. U mola je bezpečné stání pro 30 lodí a naprostá většina míst je již plně obsazena.

Pro informace o kotvení na tuto sezónu můžete kontaktovat pana Josefa Bučila na tel.: 603 517 620.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>